ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του ιστοτόπου http://www.xatzistrati.gr/ αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου http://www.xatzistrati.gr/

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο ιστότοπος http://www.xatzistrati.gr/επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη ειδικώς εξουσιοδοτημένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την εταιρεία τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-courier).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου 24310-38621 είτε μέσω e-mail dimitra@xatzistrati.gr. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε άμεσα και σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24310-38621. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να αποστείλουμε ότι έχετε επιλέξει είναι 5 με 10 εργάσιμες ημέρες. Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στο courier που συνεργαζόμαστε, σας ενημερώνουμε με σχετικό e-mail για να γνωρίζετε πότε θα τη παραλάβετε. Όλα τα προϊόντα είναι 100% χειροποίητα και προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει απόθεμα, όλα τα προϊόντα είναι μοναδικά αλλά υπάρχει δυνατότητα να μας παραγγείλετε ένα προϊόν κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Αν θέλετε να παραλάβετε συγκεκριμένη ημερομηνία, απλά το αναφέρετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας και εμείς θα το φροντίσουμε.